Pachete foto-video recomandate


Mai jos aveti doua pachete foto-video alcatuite dintr-un pachetele foto si dintr-un pachet video care sunt descrise in detaliu pe paginile dedicate

!!!!!!!   Important   !!!!!!!!
La orice pachet alcătuit din minim 2 servicii,  exemplu: foto si video se va aplica o reducere de 10%


Pachetul foto-video recomandat de noi este “Pachetul 1”:

Pachet 1 compus din:

Daca considerati ca la video calitatea unui DVD clasic va multumeste  si albumul foto va fi un pic mai mic, puteti, opta pentru “Pachetul 2”.

Pachet 2 compus din:

  • Serviciul foto:     Pachet fotcarte300 (coperta tare color 20×27 cm, 50+4 pagini)
  • Serviciul  video:  Pachet video standard (SD) si va costa 495EU (pret ce se calculeaza in felul urmator: 300+250=550-55(10%reducere) =495EU)

Caracteristici comune la ambele pachete:

  • 2 sedinte foto (unul cu mirii fara alai inainte de masa, si unul cu alai ex. intre cununia civila si biserica)
  • acoperire totala a zilei de la pregatiri: coafor, machiaj, ultimele aranjamente a rochiei, punerea voalului si pana la tort.
  • ca rezultat 1000+ fotografii corectate, predate in format digital,
  • un album digital, editat artistic, din fotografii prelucrate cu coperta tare personalizata full color.
  • Filmat 5-6 ore editat artistic predat pe discuri  tiparite pe suprafata, introduse in carcasa cu coperta personalizata.

Va pot oferi un avantaj daca va faceti griji cum  iese socoteala dupa nunta, cand trageti linia. Putem semna un contract cu cost mai redus si sa completam cu extra dupa nunta daca bugetul permite. (Ex. semnam fara HD, fara album si veti hotara dupa nunta daca le includem sau nu. In acest caz putem semna contract pe 200Eu fotografii pe suport digital si 250 eu video SD pe DVD total 450 -10%(45 eu) = 405 Eu/contract.

Avans intre 50-100 EU


Pentru informatii detaliate vă rog studiaţi ofertele de preţ din categoriile foto, video şi muzică ! Nu uitati in cazul în care alegeţi mai mult de un serviciu din oferta noastră (foto,video,muzică) vă oferim 10% reducere din total contract. In cazul in care cerinţele dvs nu se incadreaza la niciun pachet preconceput vă rugăm să ne contactati in mail in care descrieti ce doriţi şi o să concepem o ofertă personalizată pentru dvs.