DSC_0574.jpgDSC_0611.jpgDSC_0618.jpgDSC_0626.jpgDSC_1090.jpgfotograf_nunta_oradea_01.jpgfotograf_nunta_oradea_53.jpgfotograf_nunta_oradea_54.jpgfotograf_nunta_oradea_57.jpgfotograf_nunta_oradea_64.jpgP_fotograf_nunta_oradea_74.jpgp_0001.jpgp_0002.jpgp_0003.jpgp_0004.jpg

Vizitati si galeria full screen din fotografii alese !

 


Pentru sezonul 2014 oferta noastră include fotografierea si filmarea nunții în stil fotojurnalistic a intregului eveniment, de la pregătiri pâna la tort cu aparate de fotografiat și camere video profesionale High Definition (HDV). Oferta conține prelucrarea  materialului video: clasic pe DVD și/sau High Definition (HD) predat pe disc Blu-Ray și alte formate High Definition (HD) optimizat pentru smartfone, smart TV , calculator, laptop, tablete playere universale HD,  PS3, Youtube, etc. după necesitațile fiecăruia. Albume digitale, tip fotocarte  avand coperta full color si albume cu file întărite în coperta de piele naturală și ecologică, detalii aici:   Dacă ne alegeți pe noi vă preluăm și grija invițațiilor de nunta.   Un bogat sortiment de invitații de nuntă și botez puteți găsi în magazinul nostru online aici

La orice eveniment participă o echipă formată din minim 2 persoane: Un fotograf  cu experientă în fotografiat nunți precum și un cameraman  familiar cu subiectul “Nunta la Români”. Desigur echipa poate fi extinsă. Pachetele de servicii, fotografie și filmare, pot fi configurate individual sau alegeți din  pachetele configurate de noi.

De ce să ne alegeți pe noi

Majoritatea clienților ne-au apreciat pentru felul nostru de a fi din acest motiv crezul nostru este că interacțiunea umană între clienți și prestator în cazul serviciilor foto/video este foarte important, și începem explicațiile cu partea umană și pe cea tehnică o lăsam la urmă. Fotograful de nuntă diferă mult de fotograful de modă, comercial sau prieteni amatori care fac poze deosebite de natură, arhitectură, sau chiar portrete în condiții optime. Nunta este un vârtej, multă agitație, unde lucrezi cu oameni plini de emoții. Fotograful de nuntă trebuie să-și cunoască locul la fiecare fază și să surprindă  momentele cheie in imagini. Trebuie să interacționeze cu zeci-sute de invitați. Să știe sa-i tratezi pe cei pasionați de poze și să le facă pe plac dar să recunoasca din prima invitații deranjați de aparatul foto și să-i evite.

Caracteristici organizatorice și emoționale :

 • Disponibilitate pentru întalniri toată ziua inclusiv după-masă când majoritatea clienților au timp pentru prezentarea serviciilor și ulterior la crearea albumului, preluarea materialelor finite .
 • în cazul în care aveți nedumeriri în legatura cu probleme organizatorice împărtășim cu Dumneavoastră experiența noastră acumulată de-a lungul timpului astfel veți avea un consultant pentru pregătirea evenimentului.
 • pentru noi serviciile foto-video oferite sunt o afacere de familie, de unde rezultă că fotograful/cameramanul care participă la eveniment este direct interesat de continuitatea comenzilor prin recomandare, deci va lucra cu toată dăruirea si priceperea.
 • În ziua nunții este important ca cei din jurul Dvs. să-și cunoască rolul și să vă înconjoare cu atenție. Primii veniți lângă Dvs.  suntem noi. Este optim  să ai alaturi un fotograf  care te face sa te simți important, sa te simți vedeta zilei, care este  interesat de reușita evenimentului, și de imortalizarea amintirilor.
 • Organizăm mici sesiuni foto pe tot parcursul zilei: acasă la mire, acasă la mireasă, cununia civila, biserică, sală. Ne implicăm pe tot parcursul zilei pentru a face poze mirilor în diferite ipostaze și combinații cu invitații.
 • Suntem in preajma mirilor pe tot parcursul evenimentului și imortalizam toate momentele frumoase alături de invitații Dvs.
 • Fotografiem toate detaliile să le aveți amintire: rochia de mireasă, coafură, machiaj, pantofi, bijuterii, sala aranjată, masa mirilor, felurile de mâncare, aranjamente florale
 • Imortalizăm fiecare dans  a mirilor pe fotografie si filmare cu diferiți invitați/invitate (nași, părinti, amici, rude…) în fotografii ușor regizate și instantanee
 • Oferim acoperire totală a zilei de la pregătirile miresei până a doua zi dimineața fără limita de timp (la finalul evenimentului plecăm doar cu acordul clientului)
 • Vă oferim invitații de nuntă la prețuri competitive, bonus: creare si printare  meniuri, liste de nume ce se pune pe masă la preț de materie prima (cartonul) deci vă scăpam de drumuri în plus.
 • Când vine următoarea bucurie a vieții: Sfânta Taina a Botezului, din nou vă putem fi de folos cu invitații de botez, servicii foto-video și sonorizare pentru petrecere. Pentru clienții noștri la care am filmat la nuntă oferim sonorizarea bonus pe lângă serviciul foto-video.

Servicii extra care le oferim la cerere:

 • ședința foto  “Engage session” (sesiune de logodna) de 2 ore intr-o dupămasă, înainte de nunta
 • sesiune foto budoir inainte de nunta pentru a crea un cadou deosebit pentru mire
 • clip video tip love story (filmat inainte de nunta si proiectat in timpul nuntii .
 • ședinte foto după nuntă tip TTD (Trash The Dress) sau sedinte foto vintage (retro) in locatii deosebite, exemplu  Castelul Corvinilor Hunedoara , Sighisoara,  Schonbrunn Vienna, Budapesta, la mare, Veneția etc.
 • sedința foto la studio
 • video proiector la nunta ca sa puteti expune pozele făcute în cursul zilei

 


Taguri:

fotograf nunta Oradea , fotografie profesională de nuntă  pentru Oradea și alte localitați din judetul Bihor și  județe limitrofe (Arad, Timisoara, Cluj, Satu Mare, Negresti Oas, Zalau etc), fotograf profesionist pentru sedintă foto artistică  inainte de nuntă, fotograf  pentru sedintă foto artistica în ziua nuntii, fotograf  pentru sedințe foto artistice  după nunta (gen trash the dress),  fotografii la casatoria civilă, fotografii la cununia religioasă (biserica), fotografii la petrecerea de nuntă la restaurant (recepția), album digital cu coperta full color, album digital cu coperta din piele, diverse albume digitale foto de nunta, și  alte sedințe foto cu mirele și mireasă, poze nunta  profesionale corecate si alese  pe DVD, sesiune foto nuntă, servicii fotografice profesionale, filmat nunți, de cameraman familiar cu subiactul nuntă, DVD nuntă, cu meniu si capitole, editare artistică cu fundal muzical și titluri, clip cu cerere în căsatorie (vezi exemplu), clip nuntă trash the dress (TTD), clipuri de nuntă love story (vezi exemplu) Prelucrarea materialuli se face pe diverse suporturi in funcție de cerințele individuale a clienților dupa cum urmează : DVD clasic sau/ si  material High Definition (HD) predat pe disc Blu-Ray si alte formate High Definition (HD) optimizat pentru smartfone, smart TV , calculator, laptop, tablete playere universale HD, PS3,etc.

Linkuri:
www.addurl.nu