Albume foto de nuntă tipărite, albume digitale de nuntă

Studiați și dați  un like pe pagina de  Facebook a albumelor să rămâneți conectați cu noutatilile !

Mai multe modele pe pagina de Facebook dedicată  albumelor.


În zilele noastre s-a completat ideia albumului foto classic, cu ideia așa numitului:”ALBUM DIGITAL”

Album foto classic

Arată ca și o carte alcatuită din pagini pe care sunt aplicate 1, 2, 4 sau chiar mai multe buzunare de folie pe pagină, în care se introduce fotografii obisnuite (9*12 sau 10*15, etc.), se găseste la toate magazinele de specialitate. Avantajele acestui tip de album sunt urmatoarele: nu necesită nici o cunostintă de specialitate de a o construi se poate construi în timp, adică adăugat poze lunar sau anual exemplu: cum creste un copil. Nu costă foarte mult, şi cheltuiala este esalonată în timp ce se adaugă pozele.

Albumul digital

Marchează un eveniment deosebit în viaţă (nuntă, botez, majorat, onomastică de 1 an, de 50 de ani, etc.)! Se crează colaje pe calculator în programe speciale care urmează să umple 2 pagini de album, și conţin mai multe fotografii mici aplicate pe diverse fundaluri. Se leagă cu metoda folosita in  legătorie de carţi, se pune o copertă de piele/inlocuitor sau o copertă tare color personalizată.
Având în vedere că confecţionarea albumului digital necesită cunostinţe de specialitate acest tip de album nu a luat locul albumului classic, DAR la evenimente speciale cum sunt cele enumerate mai sus a devenit o varintă adorată de majoritatea clienților. Cei care au văzut un album digital, cu ocazia evenimentelor deosebite în viaţă, sigur va apela la această variantă.


Colajele de mai jos sunt proiectele paginilor unui album digital, pe baza căriua sa printat albumul. Felul in care se montează pozele poate fi una mai complexa cu efecte ca și albumul din exemplu sau mai simplă (ex. pozele puse pe un fundal neutru (alb sau altă culoare), fiecare cu o rama subțire). Numărul pozelor incluse poate varia in funcție de mărimea lor pe pagina. Mai multe poze mici sau mai puține poze mari. Clientul alege stilul si felul de montaj.

!!! Coperta.jpg00-elso kotolap.jpg01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31-hatso kotolap.jpg


Album digital cu paginile pe suport de plastic și copertă tare cu textură de piele


Album_digital_oradea_01.jpgAlbum_digital_oradea_02.jpgAlbum_digital_oradea_03.jpgAlbum_digital_oradea_04.jpgAlbum_digital_oradea_05.jpgAlbum_digital_oradea_06.jpgAlbum_digital_oradea_07.jpgAlbum_digital_oradea_08.jpgAlbum_digital_oradea_09.jpgAlbum_digital_oradea_10.jpgAlbum_digital_oradea_11.jpgAlbum_digital_oradea_12.jpgAlbum_digital_oradea_13.jpg


Vizitati si dati like paginii dedicate albumelor foto